FANDOM


Year Artist Title Final Points Semi Points
2004 Anjeza Shahini "The Image of You" 20 6 107 03 2 149
2005 Ledina Çelo "Tomorrow I Go" 09 2 145 X X X
2006 Luiz Ejlli "Zjarr e ftohtë" 20 3 129 X X X
2007 Frederik Ndoci "Hear My Plea" 01 14 92 X X X
2008 Olta Boka "Zemrën e lamë peng" 03 7 121 03 7 75
2009 Kejsi Tola "Carry Me in Your Dreams" X X X 07 18 25
2010 Juliana Pasha "It's All About You" X X X 14 14 55
2011 Aurela Gaçe "Feel the Passion" X X X 19 16 46
2012 Rona Nishliu "Suus" 12 8 115 12 2 88
2013 Ervin Bushati Hajde X X X 12 11 62
2014 Ingrid Jushi Po Dhe Jo 03 8 109 04 1 112
2015 Sajmir & Enkela Braho Para Se Të Vish Në Këtë Botë 18 23 48 10 9 71
2016 Kamela Islami "Gjëra të thjeshta" X X X 07 12 61
2017 Saimir Braho Ajër" 11 23 76 20 3 89
2018 Flaka Krelani & Doruntina Disha Jeta kërkon dashuri" 13 22 73 20 3 85
2019 Era Rusi Shpirt i humbur" X X X 18 17 43
2020 Erga Halilaj Dikush mungon" 01 16 88 18 10 55
2021 Ceni Lazouja Me u  tranu 14 8 112 10 4 87
2022 Ryva Kajtazi Te Kam Prane X X X 17 12 60
2023 Hersi Matmuja Kush ta dha këtë emër?" 25 23 55 16 5 81
2024 Kejsi Tola S'jemi me atje X X X 11 16 53
2025 Greta Koçi Eja Zemër 10 12 102 10 5 78
2026 Merland Kademi Këtu fillon parajsa" 16 1 168 10 7 75
2027 Samanta Karavello Pse u harrua dashuria" 22 4 138 X X X
2028 Bojken Lako & Breza Të zakonshëm" 13 10 100 02 3 82
2029 Elton Deda Kristal" X X X 10 14 54